Το καλύτερο eshop για τσάντες, βαλίτσες & αξεσουάρ

Το Tsantes Online είναι ηλεκτρονικό κατάστημα δερμάτινων ειδών, όπως ανδρικών και γυναικείων τσαντών, επαγγελματικών τσαντών, ειδών ταξιδίου, καθώς και δερμάτινων αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια για άνδρες και γυναίκες, κλειδοθήκες, καρτοθήκες, γαντιών κ.α.

Το φυσικό μας κατάστημα εδρεύει στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην οδό Σπανδωνή 2 ( Ερμού – Βενιζέλου ).
Έχοντας περάσει στις επόμενες γενιές και με την εμπειρία των σχεδόν 100 χρόνων λειτουργίας, εξακολουθεί να προσφέρει προϊόντα σε άριστη ποιότητα που κατασκευάζονται σε παραδοσιακά Ελληνικά εργαστήρια και είναι 100% χειροποίητα, είτε σε προϊόντα εισαγωγής.
Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εμπειρία, η εργατικότητα και η ευγένεια μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στην πολυετή διαδρομή μας και στην προσπάθεια για συνεχή άνοδο και επέκταση σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και την Κύπρο, οι υπηρεσίες μας διαρκώς διευρύνονται και περιλαμβάνουν πλέον e-shop και social media με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων ενημερώσεων των προϊόντων μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και να ανακαλύψετε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα κατηγοριών την μοναδική τους άριστη ποιότητα.

Με εκτίμηση
Tsantes Online